Preluare Comenzi:

L-D: 10-21

Livrare comenzi:

L-D: 10-21

Email:

comenzi@bistro46.ro

Telefon Comenzi:

; 0731 209 299

Adresa

Str. Maior Alexandru Campeanu

Nr.37, Sector 1

Termeni si Conditii

1. Sunteti de acord cu conditiile de utilizare ale acestui Web Site.

Accesul si utilizarea acestui Web Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicate. Accesand si utilizand Web Site-ul www.bistro46.ro, acceptati, fara limitari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si Bistro 46 sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Termeni si Conditii. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari, Termeni si conditiile ale acestui Web Site, va rugam sa parasiti acest Web Site.

2. Proprietatea Continutului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, toate textele si imaginile denumite in continuare "Continut" sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al Bistro 46. Orice Continut care consta intr-o marca, logo reprezinta marca inregistrata a Bistro 46. Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, fara permisiunea in scris a proprietarului care detine Continutul. De asemenea, va informam ca Bistro 46 isi va asigura si impune in mod hotarit recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare.

3. Utilizarea Web Site-ului

Bistro 46 acorda permisiunea de a utiliza Web Site-ul in urmatoarele conditii: Este interzis sa folositi Web Site-ul pentru a transmite orice fel de material cu caracter: amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate da nastere unei infractiuni, sau ar incalca in alt mod legea. Bistro 46 va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Web Site-ului.

4. Confidentialitate

Orice date cu caracter personal: numele, numarul de telefon, adresa sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Web Site prin formularele de contact sau comanda sau prin alte modalitati vor fi folosite in conformitate cu Termeni si conditiile acestui Web Site. Datele cu caracter personal nu sunt pastrate de Bistro 46 sau de acest Web Site, datele cu caracter personal sunt folosite doar 24 de ore si sunt strict folosite la finalizarea comenzilor dumneavoastra

5. Exactitatea informatiilor

Informatiile prezentate pe acest Web Site pot sa nu fie exacte, obiective sau complete, din acest motiv nu garantam exactitatea lor in totalitate, totodata imaginile incluse sunt cu caracter informativ. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective. Pozele prezentate pe web site-ul nostru au un caracter informativ si nu creeaza informatii contractuale intrucat design-ul acestor produse pot varia. Imaginile de pe acest site sunt doar cu caracter informativ. Marcile Bistro 46 sunt proprietatea producatorului de drept, denumirile, imaginile si simbolurile sunt folosite pentru identificarea corecta a produselor.

home-slide

MENIU